Шкоала медие дин сатул Подойма

Астфел де ноутэць се вор петрече винерь (18 октомбрие).

Нумэрул де вотурьНумэрул де вотурь: 2
Аутор: igoronalduКомментарий: (0)Визуализэрь: 1708
Студияць версиуня комплетэ а ноутэций

Ын ултима време, Зиуа Ындрэгостицилор а фост адоптатэ ши пе мелягуриле ноастре. Тинерий сынт ынкынтаць кэ екзистэ о зи а лор, а ындрэгостицилор, ун прилеж де а сэрбэтори ымпреунэ ку сел (чя) юбит(э). Деши май сынт  вочь каре спун кэ ну есте о зи спечификэ цэрий ноастре, еа принде рэдэчинь тот май адычь ку фиекаре ан че трече.

Нумэрул де вотурьНумэрул де вотурь: 1
Аутор: igoronalduКомментарий: (0)Визуализэрь: 2835
Студияць версиуня комплетэ а ноутэций

Есть множество пророчеств о начале XXI века, вызывающие опасения. О катаклизмах глобального масштаба, которые ожидают нас, упоминали такие знаменитые предсказатели, как Нострадамус и Ванга, на них указывает известный календарь Майя и другие источники. Пророчества трактуются либо непосредственно – эпидемии, атомная война и другие катастрофы, или же более расплывчато, заставляя работать фантазию – как "начало новой эры" или же просто "конец света".

Аутор: igoronalduКомментарий: (0)Визуализэрь: 644
Студияць версиуня комплетэ а ноутэций

Буна зиуа ла тоць! Вэ феличит ку оказия сэрбэторий Анулуй Ноу.

Нумэрул де вотурьНумэрул де вотурь: 4
Аутор: igoronalduКомментарий: (0)Визуализэрь: 2773
Студияць версиуня комплетэ а ноутэций

Ам скрис тема ну дежяба. Ам а ажунс "Ярмарокул" ши ла ной ын шкоалэ. Пе дата де 16 ноембрие (винерь) ва авя лок активитатя "Ярмарокул школэреск".

Аутор: igoronalduКомментарий: (0)Визуализэрь: 1321
Студияць версиуня комплетэ а ноутэций

Буна ла тоць! скузаць кэ демул ну ам скрис нимик, деоарече а фост вэканцэ ши ун пик м-ам релаксат, дар кынд м-ам трезит сынтем дин ноу ын ваканцэ.

Еу вряу сэ вэ анунць ниште активитэць интересанте деспре шоалэ, каре ау фост петрекуте.

Аутор: igoronalduКомментарий: (0)Визуализэрь: 1143
Студияць версиуня комплетэ а ноутэций

Зилиле ау трекут, дар ын мемория лор ау рэмас нумай фаптеле. Ятэ ши с-а сфыршит копилэрия воастрэ. Тоць аштептау, дар ын ачелашь се темяу, че вор фаче ын виитор. Друм бун.

Абсолвенций 2012...

Аутор: igoronalduКомментарий: (0)Визуализэрь: 733
Студияць версиуня комплетэ а ноутэций

Ултима оарэ пентру ачешть елевь а май сунат клопоцелул. Ей вор рэмыня ын история школий ку активитате бунэ ши ку фапте хэзлий. Сынт мулць ынкэ, дар ва трече вара ши ын класэ вор фи май пуцинь елевь. Ей шь-ау луат зборул ши ну се вор май опри, ей доар се вор ынтоарче дин кын ын кэд ла шкоалэ, сэ-шь адукэ аминте кум ай фост весель ши зглобий.

Аутор: igoronalduКомментарий: (0)Визуализэрь: 833
Студияць версиуня комплетэ а ноутэций

Если сегодня природа подарила теплый солнечный день, то становится радостно вдвойне — потому что в первый день лета во многих странах отмечается Международный день детей (International Children's Day). Этот праздник многим россиянам знаком как Международный день защиты детей.

Аутор: igoronalduКомментарий: (0)Визуализэрь: 678

Нумэрул де вотурьНумэрул де вотурь: 3